Contact

Airsoft Club Amsterdam is een initiatief van Paintball Jungle.

Paintball Jungle
Wandelweg 12 (direct achter NS Station)
1521 AG Wormerveer

Telefoon: 020 – 613 11 29
Email: info@paintballjungle.nl

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan conact met ons op:


Routebeschrijving

Route per auto

Om Paintball Jungle per auto te bereiken, kun je het beste parkeren bij NS Station Wormerveer, gelegen aan de N203/ Wandelweg. Parkeren bij het station is gratis.

Wanneer de parkeerplaats bij het station vol is, kun je tevens parkeren tegenover het station. Let op! Een gedeelte hier is betaald parkeren, met uitzondering van zondag.

Extra parkeerplaatsen vindt je aan de Weverstraat en langs de Zaan.

Nadat je de auto geparkeerd heeft, loop je richting het NS Station. Via de tunnel die oa. ook richting de sporen loopt, bereik je de andere kant van het spoor. Aan het einde van de tunnel sla je linksaf. Wanneer je de tunnel uitloopt zie je het park van Paintball Jungle direct aan de rechterkant liggen.

Route per trein

Aangezien wij direct naast het NS Station Wormerveer liggen, zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken via de trein of de bus. Wij zijn rechtstreeks te bereiken vanuit oa. Amsterdam, Utrecht, Gouda en Rotterdam en snel te bereiken vanuit omliggende plaatsen, zoals:

  • Amsterdam Centraal: 15 minuten
  • Amsterdam Sloterdijk: 10 minuten
  • Zaandam: 8 minuten
  • Alkmaar: 36 minuten

Kijk op NS.nl voor uw routebeschrijving.

Wanneer je aankomt op het station, verlaat je via de trap richting de tunnel het perron. Onderaan de trap sla je rechtsaf. Via de trap naar boven verlaat je het station en zit u Paintball Jungle direct aan je rechterhand liggen.

We play on 8,5 haMeldt je aan!Meldt je aan!