Laatse Airsoft Update

10 augustus 2018 | Door Tony Zoomer | Geen reacties

Airsoft Club Amsterdam is enthousiast begonnen op 29 April met e
en aantal nieuwe ideeën. We hebben nog niet de kans gekregen om alle ideetjes uit te proberen maar we hebben inmiddels wel al geleerd dat niet alles werkt zoals we zouden willen. Ondertussen hebben we geluisterd naar alle positieve input van spelers waardoor we ideeën en plannen blijven bijschaven.

Daardoor zijn veld inrichtingen aangepast is er een sniper afstel baan gecreëerd er zijn verhuur kitjes aangeschaft en we hebben een aantal spannende missies met een thema kunnen organiseren die goed zijn ontvangen. We leren snel en blijven investeren om Airsoft op het terrein van Paintball Jungle te Wormerveer tot een succes te maken met als doel steeds meer skirms en clubdagen voor een groter Airsoft publiek te kunnen organiseren, beginner of gevorderde , individueel of met een team of club.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap idee om goedkoop te kunnen samen komen op de vrijdag avond om elkaar te ontmoeten, wapens af te stellen of te repareren te trainen of een skirm te spelen is in de eerste instantie heel enthousiast ontvangen door heel veel spelers uit de regio Noord Holland.
4 Vrijdagen per maand blijkt echter te veel voor de meesten en bovendien zijn de kosten van 25,00 p/maand te veel omdat dat het bedrag is waarvoor spelers liever een skirm doen en het budget niet voor iedereen toereikend is om allebei te doen. Uiteraard verwachten we niet dat iedereen er elke vrijdag is en 6,25 p/avond leek ons goed te doen maar kan alleen als er genoeg leden zijn die een heel jaar lid blijven zodat de kosten van bv personeel en de veld verlichting als het straks weer vroeger donker wordt betaald kunnen worden.

2de Poging
We willen niet direct opgeven en willen gehoor geven aan wensen en ideetjes van de Airsofters uit onze directe omgeving en daarom hebben we besloten om een aantal aanpassingen door te voeren.

Vanaf Augustus gaan we verder met 2 Vrijdagen Club avond p/maand.
We doen dat op elke 2de vrijdag van elke maand en elke 4de
De kosten voor deelname aan zo’n Clubavond wordt 15,00 pp.
De poort gaat open om 17.00uur en we zorgen dat er om 19.00uur gestart kan worden met een aantal Airsoft Games tot 22.00uur.
Bij meer dan 30 deelnemers per avond kan er langer door gespeeld worden en indien nodig en gewenst gaat de veldverlichting geheel of gedeeltelijk aan.
Mocht er genoeg animo zijn dan kunnen de vrijdagen uitgebreid worden.

De zondag skirm blijft op de derde zondag van elke maand met een uitbreidingsmogelijkheid op de eerste zondag van elke maand mocht er voldoende animo zijn en we merken dat daar behoefte aan is/komt.
De kosten voor een zondag skirm blijft 25,00 pp.

Lid worden kan/mag maar is geen must en ook voor leden blijft gelden kom wanneer je wilt en kan en je bent niets verplicht en je moet niets.
Om het extra aantrekkelijk te maken en omdat we terug gaan naar in de eerste instantie 2 vrijdagen per maand in plaats van 4 willen we leden de mogelijkheid bieden om de zondag skirm GRATIS deel te nemen.

Dus : 2 Club avonden + 1 Zondag SKIRM = 25,00 p/maand.

Maar met 1 voorwaarde ! en dat is dat je een jaar lid wordt en dus een jaar betaald, anders is dit voor ons nooit haalbaar.

Opgeven voor een Club avond of zondag Skirm kan via onze website:
www.airsoftclubamsterdam.nl
Kijken of kennismaken voor vragen of een rondleiding kost NIETS en kan dagelijks, echter laat dan wel de replica’s thuis.

Lid worden kan nu nog alleen op onze locatie tijdens een bezoek.
Later ook via de website.
Telefonisch meer info of vragen bel dan Rob 0621174228

Reacties zijn gesloten

We play on 8,5 haMeldt je aan!Meldt je aan!